Workshop agenda ( n.v.t.)

**** Wegens drukte worden momenteel geen workshops ingepland****Algemene informatie:
WORKSHOP BASIS TAART
In deze workshop leer je de beginselen van het taart decoreren. Maak kennis met fondant en de mogelijkheden ervan, oefen met de taartzaag, kleur de fondant, vul de 20cm ronde taart met heerlijke vullingen en decoreer vervolgens, naar eigen fantasie, met diverse hulpmiddelen jouw creatie. (o.a. mallen, plungers, uitstekers, reliefmatten, suikerparels, glitters, eetbare stiften, etc.). 
 


WORKSHOP CUPCAKES workshop BOL TAART
 WORKSHOP BOLTAART HERFST


Workshop SINTERKLAAS TAART 
*************WORKSHOP PAAS TAART********

Datum: Nader te bepalen
Tijd: 19.30-22.30uur
Kosten: 20,- p.p. inc. alle materialen

Inhoud:
In deze workshop maken we een 20cm boltaart en gaan we deze in het Paas thema decoreren.
Na afloop neemt u uw taart in een taartdoos mee naar huis. Desgewenst kan de taart in de vriezer.
Aanmelden: per email/contactformulier.

Workshop  BASIS TAART LUXE ARREGEMENT*** inclusief bubbels&gebak
In deze workshop leer je de beginselen van het taart decoreren. Maak kennis met fondant en de mogelijkheden ervan, oefen met de taartzaag, kleur de fondant, vul de 20cm ronde taart met heerlijke vullingen en decoreer vervolgens, naar eigen fantasie, met diverse hulpmiddelen jouw creatie. (o.a. mallen, plungers, uitstekers, reliefmatten, suikerparels, glitters, eetbare stiften, etc.).Deze workshop duurt 3,5 uur en er wordt gezorgd voor een heerlijk glas bubbels&ambachtelijk gebak.
Kosten: 40,- all in p.p.
Ook leuk om te boeken als ladies night!


WORKSHOP CUPCAKES
In deze workshop leer je hoe je cupcakes op een juiste manier bakt en met handige tips stylvol decoreert. Jouw creativiteit staat voorop. inspiratie kun je opdoen uit diverse documentatiematerialen. Maak bijvoorbeeld dierencupcakes,stylvolle bruids- cupcakes,
cupcakes met bloemen, vlinders, te veel om op te noemen! Na afloop gaan jullie naar huis met een gebaksdoos gevuld met heerlijke en persoonlijk gedecoreerde cupcakes.
Kosten: actieprijs juli&augustus : 15,00 p.p. inclusief alle materialen, 8 cupcakes, koffie/thee/frisdrank,wat lekkers en uw cupcakes in een gebaksdoos mee naar huis!


WORKSHOP BOL TAART
In deze workshop leer je de techniek om de 20cm boltaart bicsuitcake te maken, te vullen en vervolgens te decoreren. Maak bijvoorbeeld een lieveheersbeestje, kikker, piratengezicht, vlindertaart of klassieke taart met rozen,het kan allemaal! Leef je uit in deze workshop en je zult zien, dat je,met eenvoudige middelen prachtige taart kunt maken!

WORKSHOP STAPELTAART
In deze workshop maak je  een 2-laags stapeltaart. Cummunie in zicht? Bruiloft of verjaardag?
Steel de show met uw eigen gemaakte stapeltaart!
Maak kennis met de stapeltaart-opbouw, afwerking en culinaire tips om uw stapeltaart om te toveren in een lekkere en prachtige creatie!
Kosten: 50,00 , incl. alle materialen, koffie/thee/fris,wat lekkers en na afloop uw stapeltaart op een  cakeboard mee naar huis.


WORKSHOP CUPCAKE BOEKET
In de workshop leer je het bekleden en decoreren van cupcakes om de cupcakes vervolgens te gaan verwerken in een heus boeket!
Kosten: 25,- p.p. inclusief alle materialen.LADIES NIGHT WORKSHOP/ Vrijgezellenfeest

Vriendinnenavondje plannen?? Of u zoekt een leuke en betaalbare activiteit voor een vrijgezellenfeest??
In deze workshop is het gegarandeerd  lachen,gieren,brullen samen met dames!
Maak een erotisch getinte taart. Maar de taart `naar waarneming` of pimp je taart, het mag allemaal in deze workshop! Ga aan de slag met glitters, pierce jouw taart, maak een strik,leef je uit,het mag allemaal in deze gekke workshop!
Kosten: 20,00p.p. incl. alle materialen, koffie/thee/frisdrank,wat lekkers, taarten na afloop in een taartdoos mee naar huis.
Vrijgezellenfeestjes kunnen op iedere gewenste avond geboekt worden, of overdags op zaterdag of zondag. Datum in overleg.!!!! ACTIE in 2014!!!: Boek vanaf 7 personen een vrijgezellenfeest en de` bride to be` mag gratis aan de workshop deelnemen!!! Kosten: 20,- p.p.

!!!ACTIE 2014!!! Boek een groepsworkshop vanaf 7 personen thema winter/sinterklaas of kerstmis en betaal maar voor 6 personen!

Kosten 20,- p.p.


*********WORKSHOPAGENDA 2014!!!***********


19 december: workshop Kerstmis/ 19.30-22.30/ 20,- p.p.
Aanmelden graag per email.AANMELDEN

Middels het contactformulier : vermeld uw naam, de gewenste workshop/datum en eventueel het aantal personen. Indien er nog plaats is,ontvangt u een reserveringsbevestiging.


De workshop gaat door bij een groep van minimaal 4 personen, max. 10.Indien een workshop wordt geannuleerd/verplaatst, ontvangt u hier tijdig bericht van.
De taart kunt u desgewenst invriezen (3 maanden) en bewaren voor een speciale gelegenheid.


Voor meer informatie en/of beschikbare data, kunt u vrijblijvend contact opnemen middels het contactfomulier op de website. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet,Chantal